Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, συνεχώς εξελισσόμενο

H εταιρεία ALHOME έχει ανταποκριθεί με άριστο βαθμό σε πολύ δύσκολες και ιδιόμορφες κατασκευές σε ιδιωτικά και δημόσια έργα σε όλη την Ελλάδα.
Εφαρμόζει το πρότυπο CE στα κουφώματα αλουμινίου. Δραστηριοποιείται στην κατασκευή Σιδήρου και Αλουμινίου εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας διανύσει μια αξιόλογη πορεία 20 ετών. Έχει ανταπεξέλθει σε έργα με ειδικές εφαρμογές σε σίδηρο και αλουμίνιο. Με την σοβαρότητα και την αποφασιστικότητα που την χαρακτηρίζει προτείνει ιδέες και λύσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα της κατασκευής.

Συνεχής εξέλιξη

Στόχος μας είναι το επίπεδο των υπηρεσιών μας διαρκώς να βελτιώνεται. Για τον σκοπό αυτό συμμετέχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε εξειδικευμένα σεμινάρια του κλάδου, με στόχο την άριστη ποιότητα κατασκευής στο μικρότερο δυνατόν κόστος.

Τεχνογνωσία

Χρόνο με το χρόνο οι απαιτήσεις της οικοδομής αυξάνονται. Γι' αυτό η εταιρεία μας εκσυγχρονίζεται, συνεχίζοντας δυναμικά το έργο της, εξελίσσοντας σε ιδέες και γνώσεις με νέες σειρές σύμφωνα με την πρόοδο της τεχνολογίας στις απαιτήσεις και ανάγκες μιας σύγχρονης οικοδομής.

Ποιότητα

Η συνεργασία με την Alumil, την κορυφαία εταιρεία παραγωγής αλουμινίου μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε αρίστης ποιότητας υλικά για την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου όλων των τύπων για απαιτητικές - αρχιτεκτονικές εφαρμογές.